Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın güvenliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha mualla evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Umumi amacı insanların binayı ziyan gıyaben ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arsa kırmızıır.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen düzenek yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen strüktürda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet hileıyoruz.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Birgani yangın bapsı modelinin önem aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, dekoratif yangın bapları, ölçün yangın kapıları kabilinden modeller bile bulunuyor.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve tabanında hiçbir kenarıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı engel ve en az 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü amerikan bar kilit sisteminin bile problemsiz çkızılıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilim verecektir.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli nitelikli bir malzeme ile gestaltlacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Böylelikle imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en orantılı fiyat politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Bu tür yangın merdiveninin asliye özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayan Yangın Kapısı Fiyatları tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven insicamlı bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana sahip binalar yahut güzel duyusal gamların bir faktör evetğu binalar için amelî hale getirir.

Report this wiki page